Nagy fába vágta a fejszéjét a Wellness Klub, hiszen decemberben, az ünnepek előtt indították be programjukat. De nem ijedtek meg a kihívástól, hiszen mindössze néhány héttel karácsony után bátran ráálltak a mérlegre – sőt, a Protissimo testösszetétel elemzésén is részt vettek.

Az első hónap során szépen beindultak az edzések, a csapat lelkesen járt a Gilda Max fitness klubba, ahol Anita segítette őket a fejlődésben. Emellett egyéni mozgásterveiket is betartották és amennyire csak tudtak a nagy étkezések csúcsidőszakában, odafigyeltek a helyes táplálkozásra is.

Mindennek nem is maradt el az eredménye, a csapat szépen fejlődött és karácsony ide vagy oda, súlyukból is veszítettek, izmaikat is erősítették és fittségük is jelentősen javult. Néhány főbb adatot meg is osztunk Veletek, reméljük, másokat is motivál a szép eredmény:

–    5186A csapat teljes fogyása több mint 10 kg volt.
–    A zsírmennyiségből a tagok összesen 14,5 kg-ot fogytak,
ez személyenként átlagosan 1-3 kg.
–    Emellett izomtömegüket összesen 4,5 kg-mal növelték.

De nemcsak a tények adnak okot a bizakodásra: a csapat hozzáállása rendkívül pozitív, jól érzik magukat ezen az úton, amin együtt elindultak, lelkesen követik a táplálkozásra és mozgásra irányuló előírásokat, és természetesen az elért eredmények is motiválják őket. Megkérdeztük néhányukat, hogyan érezték magukat az első wellness klubos hónapban:

„Az indulás számomra nem jelentett különösebb nehézséget, hiszen gyerekkorom óta rendszeresen sportolok. Az étkezésekre viszont jobban oda kell figyelnem, és fegyelmezettebbnek lennem. Viszont várom már a közös edzéseket, mert mindig nagyon jó hangulatban telik.”

„Anita nagyon jó edzéseket tart, személyre szabottan és változatosan.”

„Az edzéseket nagyon élvezzük, főleg így, hogy jó hangulatban, együtt tehetjük. Nagy meglepetésemre az analízis eredményei alapján már 3 edzéssel sikerült zsírt leadnom és izmot fejlesztenem, ami további fejlődésre inspirál.  Étkezés terén még van hova fejlődnöm, de jobban odafigyelek arra, hogy mikor és mit eszem, mint régebben. Rövidtáv célként mindenképpen szeretnék elkezdeni rendszeresen reggelizni; most erre fogok koncentrálni.”

„Csak pozitív élményeim vannak a programmal kapcsolatban, az edzőnk nagyon kedves, és érti a dolgát, a diétát hellyel-közzel tudtam tartani, sajnos az ünnepek közbeszóltak, és akkor volt néhány nap bűnözés, de bízom benne, hogy januártól zökkenőmentes lesz.”

„Számomra meglepő volt, milyen változásokat okoz testünkben akár egy kicsivel több mozgás is. Nálam ugyan testsúlyban nem mutatkozott meg különbség, viszont az izom és zsír eloszlásában igen: a zsír csökkent és ugyanannyival nőtt az izom tömege.”

„Kellemes meglepetés volt, az edzések intenzitása és változatossága.”

„Meglepő volt számomra, mennyire sok energiát adott már az első edzési is, így alig vártam a következőt. Az hogy már az első mérések is pozitív visszajelzést hoztak, csak hab volt a tortán.”

„Nagyon élvezem a közös edzéseket, és igyekszem maximálisan betartani a személyi edzőnk,
Anita tanácsait. Izgatottan várom, hogy elkezdjük a heti kétszeri közös edzést is.”

Drukkoljatok továbbra is a csapatnak és mindenkit biztatunk, hogy kövessék bátran a példájukat! Februárban újabb kihívások várnak a Wellness Klubra, és az újabb eredményekkel is jelentkezünk majd 🙂

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.