Táplálkozzon egészségesen a Wellness-levesporokból készült levesekkel!
Ételeink nagy része – ha a vizet nem vesszük figyelembe – fehérjékből, zsírokból, szénhidrátokból (alapvető tápanyagok) áll, illetve kis mennyiségben vitaminokat és ásványi anyagokat (kiegészítő tápanyagok) is tartalmaznak. Az alapvető tápanyagok biztosítják az energiát a szervezet egészséges működéséhez, a kiegészítő tápanyagok pedig katalizálják az energia-átalakító folyamatokat.

A fehérjék testünk építőkövei, nélkülözhetetlenek a szövetek felépítéséhez. Enzimek, hormonok alkotórészei, szerepet játszanak a szervezet sav-bázis egyensúlyának kialakításában és a víz megkötésben.
A fehérjéket aminosavak alkotják, amelyekből az emberi szervezetben húszféle található. Közülük tízet saját magunk is képesek vagyunk előállítani, a másik tízet viszont nem, ezeket a táplálkozás során kell bevinni a szervezetbe. Ezeket hívjuk esszenciális aminosavaknak.
A teljes értékű fehérjék azok a fehérjék, melyek a szervezet számára megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazzák az esszenciális aminosavakat. Ilyenek az állati eredetű fehérjék pl. a hús, a tej, a tojás stb.

Akik a vegetárius táplálkozást követik, számolniuk kell azzal, hogy a növények nagy része nem tartalmaz teljes értékű fehérjéket. Ez azonban nem azt jelenti, hogy aki a növényi étrendet választja, nem juthat hozzá az esszenciális aminosavakhoz. Egyrészt a szója kivétel, másrészt két-háromféle növényi eredetű táplálék már biztosítja a teljes értékű fehérjék bevitelét.

A Wellness by Oriflame levesporok három kiemelkedően magas fehérjetartalmú növényt tartalmaznak: borsót, szóját és burgonyát.  Ezek együttesen biztosítják a szervezet számára az egészséges működéshez szükséges teljes értékű fehérjéket. A fehérje-összetevők kombinációját Svédországban, az Igelösa Életmódtudományi Központban fejlesztették és tesztelték.

Mi teszi különlegessé a Wellness levesporokból készült levest?

  • Világhírű svéd tudósok fejlesztése.
  • 100 %-ban természetes, kiváló minőségű összetevőket tartalmaz.
  • Németországban, HACCP tanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül.
  • Teljes értékű fehérjebevitelt biztosít.
  • Repceolajból származó magas Omega-zsírsav-tartalmú.
  • Alacsony GI-érték.
  • A cikoriagyökérből nyert inulin magas rosttartalmat nyújt.
  • Vegetáriánusok, vegánok, tejfehérje-, tojás-, glutén- és laktóz érzékenyek is fogyaszthatják.

Miért ajánlott a levesek fogyasztása?wellness_leves_doboz
1.       Ideális táplálék.
2.       Csökkenti az éhségérzetet és az étvágyat.
3.       Fokozza az energiát és a koncentráló-képességet.
4.       1 perc alatt elkészül.

Tápanyagtartalom:
(egy adag, 28 g)
• 100 kcal/418 kJ kalória
• 10 g fehérje
• 11 g szénhidrát
• 1,5 g zsír

Egy adag elkészítése:
1.       Tegyen egy tálba 2 evőkanál (28 g vagy 0,5 dl) levesport.
2.       Forraljon fel 220 ml vizet, majd lassan adja a levesporhoz.
3.        Csomómentesre keverje össze.

A doboz levespor 14 adag leves elkészítéséhez elegendő.

Spárga-ízesítésűlevespor (kód: 24694)
Paradicsom – és bazsalikom ízesítésű levespor (24693)

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.