A megalakulás után egy héttel megkezdődtek az Oriflame Wellness Klub edzései, mindenki ellátogatott a Gilda Max River Estates fitness terembe, ahol Hegedűs Anita segítségével átmozgatták izmaikat.

3lanyA csapat lelkesen vágott neki a feladatnak, mindenki mosolyogva, vidáman és szorgalmasan követte Anita instrukcióit. Szemmel láthatóan az edző is meg volt elégedve a klubtagokkal.
Az edzés során minden testrészt megmozgattak, és mindenki személyre szabott feladatokat is kapott Anitától, hiszen az előzetes testanalízis eredményét ő is ismeri, és segített kitűzni a klubtagok céljait is, így pontosan tudja, kinek mire van szüksége.

Nem is csoda, hogy a csapat jól érezte magát, hiszen a Gildában professzionális körülmények között edzhetnek, a kellemes közérzetet pedig a vidám színű Oriflame Wellness pólók is garantálják! Igazán színes látványt nyújtottak a sok szürke és fekete kondigép között! A társaság pedig tovább fokozta az élményt, Anita tanácsai és a csapat biztatása mindenkinek plusz erőt adott és szuper hangulat alakult ki.

A végén kellemesen elfáradt a csapat és bizony másnap is érezték a kemény munka eredményét, erőteljes izomláz formájában.

Gilda_max_0_24_fitness_logoA rendszeres edzések hetente folytatódnak a Gilda Max River Estates termében, emellett mindenki kap házi feladatot is, saját igényeihez, céljaihoz, erőnlétéhez mérten, így legalább heti 2-3 alkalommal fog mindenki mozogni.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.