A Wellness by Oriflame ízesített italporok receptúráját 8 évnyi folyamatos kutatómunka és számos kísérlet eredményeképpen fejlesztette ki Professzor Stig Steen és kutatócsapata a svédországi Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpontban.

Az egyedülálló összetevőknek köszönhetően az eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake fogyasztása egyszerre két cél elérését is szolgálja.

Súlyvesztés
A legtöbb vásárló azért fogyasztja rendszeresen az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake-et, mert súlycsökkenést szeretne elérni, és azért folytatja a fogyasztását, mert meg is szeretné tartani az elért súlyt.
Az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake
–    optimális tápanyag-összetevőket és minimális mennyiségű kalóriát tartalmaz
–    alacsony glikémiás indexű nassolnivaló, amely segít stabilizálni a vércukor- és az inzulinszintet
–    kiegyensúlyozza a vércukorszintet, ezzel csökkentve az édesség utáni vágyat és az éhséget

Jó közérzet
Az ízesített italporból készült shake étkezések között történő fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy fizikailag és mentálisan is jól érezzük magunkat a nap folyamán, és energikusak legyünk.
– Energiaszintünk és erőnlétünk lehetővé teszi azt, hogy akár rögtön munka után testedzést végezzünk.
– Megszűnik az édesség utáni sóvárgásunk.


Miben rejlik a Wellness by Oriflame ízesített italporok egyedisége?

1. Nemzetközileg elismert svéd tudósok fejlesztették kiprof
A Wellness by Oriflame ízesített italporok receptúráját Professzor Stig Steen és kutatócsapata hozta létre a svédországi Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpontban. A formula védelme érdekében a receptúrát szabadalmi oltalom alá helyezték, így a terméket kizárólag az Oriflame értékesíti.

2. Klinikai kísérletek által bizonyított hatékonyság és termékbiztonság
Az Oriflame egy egyedülálló, két éves klinikai testsúlycsökkentést kutató kísérletet folytatott Igelösaban, mely során a résztvevők rendszeresen Oriflame ízesített italporból készült shake-et fogyasztottak, és követték a “Wellness Roadmap™ – A kiegyensúlyozott élet útja” útmutatásait. A második év végére a túlsúlyos tesztalanyok átlagos súlycsökkenése 13,6 kg volt., és a kísérlet végére a páciensek általános közérzete, fizikai és mentális  teljesítőképessége és energiaszintje jelentősen javult.

3. Csakis természetes összetevők
feherjeAz Ízesített italporokból készült shake-ek olyan teljesértékű és természetes élelmiszereket tartalmaznak, mint a tej, a tojás, a borsó, az alma, a csipkebogyó és a cukorrépa. Az italporok megalkotása során tiszta, természetes és ízletes receptúrák megalkotását tűztük ki célul, melyek csakis természetes ízesítőanyagokat és színezőanyagokat tartlmaznak (például cukorrépa-reszeléket az Eper ízesítésű itaporban, és kókusz-reszeléket a Csokoládé ízesítésű itaporban).

4. Három kiváló fehérjeforrás
A piacon fellelhető legtöbb termék csupán egy forrásból származó fehérjét tartalmaz. A Wellness by Oriflame Ízesített italporok 3 különböző fehérjeforrásból származó fehérjéket tartalmaznak: borsóból, tojásból és tejsavóból. A különféle forrásokból származó tápanyagok mindig többféle jótékony hatással bírnak, mintha csak egy forrásból származnának. Például a többféle forrásnak köszönhetően ezek a tápanyagok nem csak a szervezet számára szükséges aminósavakat biztosítják, hanem organikus tojás vitaminokat (főként B-vitaminokat) és ásványi anyagokat (vas, foszfor, cink és szelénium) is tartalmaznak.

5. Természetesen magas a rosttartalmuk és alacsony a glikémiás indexük
wellness_noA shake-ek svéd cukorrépából származó, magas rosttartalommal bírnak és rendkívül alacsony a glikémiás indexük, csupán 28 (55 alatt számít alacsonynak). Az alacsony glikémiás index elősegíti a vércukorszint stabilizálását, csökkenti az édesség utáni vágyat, valamint fokozza az energiát és a koncentrálóképességet.
Ha magas glikémiás indexű ételeket fogyasztunk, a vércukorszint hirtelen megugrik. Majd gyorsan visszaesik, ezért úgy érezzük, nagyon kevés az energiánk. Ezzel szemben alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztásával a vércukorszint stabil és kiegyensúlyozott marad. Ennek köszönhetően sokáig energikusak maradunk.

6. Optimális Omega 3 és Omega 6 összetétel
Az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporhoz lenmaggal táplált csirkéből származó, igen egyedi és különleges tojásból nyert fehérjét használunk, ezért az italporok nagy mennyiségű Omega 3-at tartalmaznak, Ennek köszönhetően ideális arányban találhatóak meg bennük az Omega 3- és az Omega 6-zsírsavak.

7. HACCP tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemek
A HACCP a Hazard Analysis and Critical Control Points (Veszélyelemzés és KritikusEllenőrzőpontok) rövidítése, mely nem más, mint szigorú előírások sorozata, amely meghatározza atermék minőségét esetlegesen befolyásolni képes gyártási és tesztelési folyamatokat. Célja az élelmiszer- és gyógyszerbiztonság megteremtése, vagyis a fizikai, kémiai és biológiai veszélyek megelőzése és kiszűrése, és a termékbiztonság megteremtése.

A termék összetétele egy 18 grammos adagban:shake
• Energia: 65 kcal / 280 kJ – egy alma energiatartalmának felel meg
• Fehérje: 7,5 g
• Szénhidrát: 6 g
• Zsír: 1,5 g

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.