A tavaly decemberben megalakult csapat 8 hónapja jár szorgalmasan edzésekre, figyel a táplálkozására és a vitaminok, ásványi anyagok megfelelő szintjére is. A program során személyre szabott tanácsokat kaptak a mozgásra és étkezésre vonatkozóan, és rendszeres időközönként testsúly-analízisen is részt vettek, hogy nyomon követhessék fejlődésüket.

Anita_IrenkeAnita, a Gilda Max fitness klub edzője sokat segített abban, hogy mindenki saját céljainak, testalkatának és igényeinek megfelelően mozoghasson, és a táplálkozás terén is tanácsokkal látta el a csapatot. A Protissimo Hungary pedig azzal támogatta a fejlődést, hogy testösszetétel-analízisükkel pontos képet adtak a csapattagoknak az elmúlt időszak változásairól. Nemcsak azt tudták ezáltal nyomon követni, hogy mennyit fogytak, de azt is, hogy az izom-zsír-víz összetétel hogyan változott szervezetükben, és mely testrészek esetében van még szükség további erősödésre.

Ahogy minden méréskor, utolsó alkalommal is szép eredmények születtek: A csapat összesen 6 kg-ot fogyott, melyből 2,6 kg zsírveszteség volt, miközben 2 kg izmot is sikerült építeni a fogyás mellett.

A teljes időszak alatt pedig még látványosabbak az adatok:

  • Teljes fogyás: 32,4 kg
  • Fogyás zsírból: 28,1 kg
  • Izomnövelés: 9,2 kg

A Protissimo kolleganője, Irénke szívből gratulált a csapatnak:

„Csak gratulálni tudok mindenkinek. Nagyon szépek lettek a mutatók. Örültem,hogy részt vehettem a programban és hogy megismerhettelek titeket. Remélem még fogunk találkozni! Sok sikert kívánok a munkátokhoz, és a gyönyörű új irodátokhoz!”

A csapat vezetője, Juhász Annamária Szépség Szakértő pedig eképpen értékelte a program során gyűjtött tapasztalatokat:

„Nagyon örülök, hogy az Oriflame Wellness klub tagja lehettem, mert óriási támogatást jelentettek minden edzésen Anita (személyi edző) profi tanácsai, havonta a Protissimo testösszetétel analízise, melyeket nem biztos, hogy saját magam igénybe vettem volna. Ugyan gyermekkorom óta sportolok, de ennyire kontrolláltan csak a versenysportoknál tapasztaltam meg a fegyelmet és szigort. 🙂 Az Oriflame wellness termékeit már korábban is rendszeresen fogyasztottam (Wellness-csomag, Wellness szelet, levesporok, stb.), de a Wellness klubnak köszönhetően jelenleg a termékeket sokkal tudatosabban fogyasztom, és teljes mértékben sikerült beépítenem az étrendembe, az életembe. Köszönöm az Oriflame-nek azt a mínusz 3 kiló zsírt és azt a plusz 3 kiló izmot is!”alma

Természetesen bár a program véget ért, a csapattagok folytatják az egészséges életmódot, hiszen 8 hónap alatt életük részévé vált a mozgás és megtapasztalhatták a tudatos táplálkozás jótékony hatásait, így mindenki továbbra is tervezi a folyamatos sportolást és az étkezésre való odafigyelést.

Reméljük, mások is inspirációt merítettek a Wellness Klub példájából és sokan hasonló útra lépnek, hiszen minden szempontból megéri odafigyelni önmagunkra!

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.