2017 legyen az egészség éve!

Már megint kifőztünk valamit, most rajtad a sor!

Ugye Te is tudod, hogy a Wellness by Oriflame ital- és levesporok nemcsak egészségesek, de az ízük is isteni finom?! Márpedig az egészséges nassolás az egyik legjobb dolog a világon!

Mi is a teendőd?
– Vásárolj a C1 és C2 katalógus-időszakokban legalább 1db Wellness by Oriflame ital- vagy levesport
– Készítsd el kedvenc Wellness by Oriflame termékedet tartalmazó egészséges ételedet vagy italodat (lehet bármi, sós vagy cukormentes édes sütemény, shake, smoothie…)
– Fotózd le, majd küldd el a képet az info@oriflame.hu e-mail címre a pontos mennyiségeket tartalmazó részletes receptleírással együtt
– Mi feltöltjük az Oriflame hivatalos Facebook oldalára a képet, neked csak annyi a dolgod, hogy február 19-ig minél több lájkot gyűjts a képedre

A 10 legtöbb lájkot szerző receptet elkészíttetjük és zsűri értékelését követően az eredményt a 2017. február 25-i rendezvényünkön hirdetjük ki!

Mit nyerhetsz?
– 6-10. helyezett:  Nagy értékű Oriflame termékcsomagot kap ajándékba
– 2-5. helyezett: Személyre szabott életmód és étrend tanácsokat kap Béres Alexandrától, illetve részt vehet egy csoportos tornán Béres Alexandra vezetésével

1. helyezett nyereménye: Wellness hétvége a Danubius Health Spa Resort Margitsziget Szállodában teljes ellátással 2 fő részére.

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT

Jelen játékszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az Oriflame Hungary Kozmetika Kft. (székhelye:1082 Budapest, Futó u. 47-53.; adószáma: 10485635-2-41; cégjegyzékszáma: 01-09-074359) (továbbiakban: Szervező) által szervezett, Oriflame Wellness recept promóciós játékra vonatkozik (továbbiakban: játék).

A játék célja:

Az Oriflame Wellness termékek bemutatása, népszerűsítése, az értékesítés növelése, az egészséges életmód népszerűsítése.

Részvételi feltételek:

Az Oriflame Wellness recept promóciós játékban részt vehet minden regisztrált Oriflame Szépségtanácsadó (továbbiakban: Pályázó), akkor is, ha a játék időtartama alatt regisztrál.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a játékkal kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a kiválasztott résztvevő, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A játékon NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

A Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

Illetve nem vehetnek részt a részvételi feltételek valamelyikének nem megfelelő személyek.

A részvétel alapfeltétele, hogy a jelen játékszabályzatban foglaltakat a játékos maradéktalanul elfogadja.

A Szervező a változtatás jogát fenntartja.

A játék menete, részvételi feltételek:

A játékban a résztvevők az alábbiak szerint vehetnek részt a játékban:

  • A résztvevőknek Wellness by Oriflame terméket tartalmazó egészséges ételt vagy italt kell készíteniük, minél egészségesebb összetevők felhasználásával.
  • Az elkészült ételt vagy italt a recept pontos és részletes leírásával, fényképével és a résztvevő szépségtanácsadói kódjával együtt az info@oriflame.hu e-mail címre kell elküldeni, ezután a játék szervezői feltöltik az Oriflame Hungary hivatalos facebook oldalán található „Wellness receptek” nevű fényképalbumba.
  • A résztvevőknek like-okat kell gyűjteniük a saját receptjükre, a hivatalos fényképalbumból történő megosztással. A like gyűjtés 2017. február 19-ig történik.
  • A résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a receptet és a fotót az Oriflame Hungary saját kiadványiban, online csatornáin megjelenítse.
  • A részvétel előfeltételhez kötött, egy darab Wellness by Oriflame leves-vagy italpor vásárlása 2017.01.01 és 2017.02.06 között

Nyertesek kiválasztása:

A beérkezett pályázatok közül a 10 legtöbb like-ot gyűjtő recept, illetve a Szervezők által elkészíttetett étel/ital kerül a zsűri elé, akik az egészséges összetevők, a tápérték és az íz alapján hirdetik ki a nyertesek sorrendjét.

A Játék nyereménye:

6.-10. helyezett: Oriflame termékekből álló, nagy értékű csomag

2.-5. helyezett: személyes életmód és étrend tanácsadás Béres Alexandrától + egy alkalom csoportos tornán való részvételi lehetőség Béres Alexandra vezetésével

1. helyezett: Wellness hétvége a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában teljes ellátással, 2 fő részére.

 

Játék időtartama:

  1. január 1. 0:00 – 2017. február 19. 23:59

A játékban kizárólag az ebben az időtartamban beküldött pályázatok és összegyűjtött like-ok vesznek részt.

A nyertesek kihirdetésére 2017. február 25-én kerül sor az Oriflame Hungary rendezvényén.

A játékból kizárásra kerülnek az ízléstelen vagy nem a szabályoknak megfelelően beküldött pályázatok.

A nyertesek nevét a szervező a nyertessel való adategyeztetést követően az Oriflame facebook oldal hírfolyamában jeleníti meg.

Nyertesek értesítése

A nyerteseket e-mailben értesítjük, azon az e-mail címen, melyről a pályázatát beküldte. A Játékos felelős azért, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje e-mailjeit.

A nyeremények kézbesítése

Az ajándékcsomagokat és a wellness utalványt postai úton/futárral küldjük, átadása úgy történik, hogy a nyerteseknek e-mailben elküldünk egy kitöltendő űrlapot, melyet a nyerteseknek kitöltve beszkennelve vagy faxolva részünkre vissza kell juttatni, majd ezután kézbesítjük az ajándékot.

2.-5. helyezettek nyereményének beváltási feltételeit e-mail útján egyezetjük a nyertesekkel.

Pótnyertes

Amennyiben a Szervező nem éri el a nyerteseket e-mai címükön keresztül; illetve a nyertesek nem teszik lehetővé 14 naptári napon belül a nyeremény átadását, úgy a pótnyertesek kapják az ajándékot.

Adatkezelés

A játékban történő regisztráció aktiválásával a Pályázó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott adatait az Oriflame Hungary Kozmetika Kft.;  illetve az Oriflame szépségtanácsadók nyilvántartsák, kezeljék, és feldolgozzák vagy adatfeldolgozóval feldolgoztassák és az adatfeldolgozónak és ennek körében különösen direkt marketing előkészítést végző társaságnak és közvélemény kutató társaságnak vélemény-felméréshez és ügyfél-kapcsolattartáshoz kötődő adatfeldolgozás céljából elektronikusan továbbítsák.

Az adatkezelés célja az Oriflame Hungary Kozmetika Kft. szolgáltatásaival kapcsolatos vélemények felmérése, ügyfél-kapcsolattartás és a játékos Oriflame szerződéses ajánlatokkal való közvetlen megkeresése. A mindenkori adatfeldolgozók kiléte az Oriflame Hungary Kozmetika Kft. honlapjáról megismerhető.

A játékos így kezelt és felhasznált adatairól jogosult minden felvilágosítást megkapni és kérheti azok helyesbítését, illetve törlését az adatkezelők mindenkori címén (a játék időpontjában a cím: info@oriflame.hu).

Az Oriflame Hungary Kozmetika Kft. fenntartja magának a jogot a nyertes pályázati anyagának, nevének, fotójának, nyilatkozatának, a róla készült filmnek a médiában történő publikálására vagy sem, anélkül, hogy ebből eredően a nyertes jogot formálhatna bármilyen egyéb anyagi vagy nem anyagi jellegű igényre, követelésre.

Felelősség kizárás

A pályázatok hiányosságából fakadó (pl.: névelírás), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Pályázók, az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Pályázaton való részvétel során, a Pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Pályázat időtartama alatt a Pályázati anyagokat tartalmazó weboldal, vagy a Facebook.com közösségi weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

A játékszabályzat érvényessége és módosításának lehetősége

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a benevezett Pályázó kártalanítása nélkül a játékszabályt a játék közben módosítsa, a játékot meghosszabbítsa vagy leállítsa, amennyiben akaratán kívül bekövetkező bármely esemény vagy tény ezt szükségessé teszi. Ezen felül, a benevezett Pályázó kártalanítása nélkül a szervező fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt megváltoztassa, a játék szabályzatának bármely pontját vagy a bonyolítás bármely pontját módosítsa, amennyiben előre nem látható körülmények és/vagy tőle független események ezt indokolttá teszik.

 

Egyéb

A Pályázó a Pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével), valamint a játékban szereplő fényképét az eredményhirdetéstől számított 6 hónapig nyilvánosságra hozza. A Pályázó a Pályázati anyag beküldésével szavatolja, hogy amennyiben az általa beküldött képen a Pályázón kívül más is szerepel, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik személy hozzájárulásához kötött, rendelkezik e személyek közzétételhez való hozzájárulásával. A Pályázó vállalja a felelősséget az általa feltöltött kép jogtiszta voltáról. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

Záradék:

A játékban mindennemű részvétellel, nevezéssel a résztvevő automatikusan maradéktalanul, fenntartás nélkül elfogadja jelen játékszabályzat minden egyes pontját, rendelkezését. A Pályázó elismeri, hogy az általa a szervezővel közölt valótlan adatokból fakadó következmények tekintetében korlátlan felelősség terheli, a valótlan adatkezeléssel a szervezőnek okozott kárt köteles megtéríteni. A jelen szabályzat értelmezéséből és/vagy alkalmazásából eredő esetleges bármely probléma vagy a végrehajtás során felmerülő jogvita esetén a szervező saját hatáskörében hoz döntést.

Kelt: Budapest, 2017. január 1.

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.