Az Oriflame számára mindig kiemelten fontos volt az egészség védelme, a kozmetikumok világában is a természetességet képviseli.
A Wellness termékek létrehozásakor az a gondolat vezérelte a program megalkotóit, hogy segítsék az embereket nemcsak szépségük, de egészségük megtartásában is. A városi, modern életmód számos nehézséget tartogat ebben, hiszen a környezeti ártalmak, a mozgáshiány és a nem megfelelő étkezés bizony nemcsak külsőnkön, de egészségi állapotunkon is nyomot hagyhat.

alma„Mindennap egy alma az orvost távol tartja” – szól az egyik legrégibb mondás, ami egyértelműen mutatja, hogy milyen fontos szerepet játszik a táplálkozás az egészség megőrzésében. Azok az emberek, akik megértik és a magukévá is teszik ezt a felfogást, felelősséggel viseltetnek a saját táplálkozásuk és testük iránt. A Wellness by Oriflame termékek használata egy nagyon fontos lépés ebbe az irányba, hiszen ezek optimális összetétellel és kényelmes használattal segítenek a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel elérésében. Az egészségtudatos életmóddal elkerülhetjük a betegségeket, meghosszabbíthatjuk az életünket és javíthatjuk az életminőségünket.

Fontos tudni, hogy valamennyi Wellness-termék kifejlesztése és előállítása a legszigorúbb biztonsági, minőségi és hatékonysági előírásoknak megfelelően történik. A Wellness by Oriflame munkatársai tudományos és orvosi tanácsadói munkájukról és kutatási eredményeikről híres, nemzetközileg elismert szaktekintélyek.

StigSteenA Wellness by Oriflame otthona az Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpont Svédországban, melyet Stig Steen professzor alapított 1998-ban. Stig Steen a szív- és mellkassebészet professzora és a világ egyik vezető orvosa a szív- és tüdőtranszplantáció, valamint az újraélesztés területén. A professzor a svéd királynő egyik orvosaként is tevékenykedik.
Egyik fő kutatási területe a tápanyagok és ezek egészségünkre gyakorolt hatásának vizsgálata. A professzor több évnyi kutatómunkával saját transzplantációs betegei számára alakított ki speciális étrendet, mely később a Wellness by Oriflame termékek tudományos alapja lett.

IgelosaAz igelösai központ konyhafőnököket, élelmiszer-technikusokat, ápolónőket, orvosokat és táplálkozástudományi szakembereket alkalmaz, továbbá regisztrált klinikája, laboratóriuma, kutatókonyhája és a bentlakó pácienseknek fenntartott vendégszobái vannak.
A központban végzett kutatások olyan hatékony programok és termékek kifejlesztésére irányulnak, amelyek a helytelen életmódból fakadó betegségek (mint például szív- és érrendszeri megbetegedések, diabétesz és elhízás) megelőzésére és kezelésére szolgálnak.

  • Hatékony és innovatív

    Valamennyi aktív összetevő a biztonságra és a hatékonyságra vonatkozó, tudományos irodalom alapos áttanulmányozását követően került kiválasztásra. A különböző komplexek létrehozása során a legfontosabb szempont az volt, hogy az összetevők szinergikus hatásai egyértelműen biztosítsák a kívánt cél elérését.

  • Biztonságos

    Saját Wellness-bélyegzőnk igazolja, hogy a termékeink megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak, ezzel együtt pedig a Wellness by Oriflame szigorú előírásainak.

  • Etikus és környezetbarát

    A Wellness-termékek csomagolása (ahol ez megoldható) biológiailag lebomló anyagokból készül. Nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, tartósítószereket, színezőanyagokat vagy genetikailag módosított összetevőket.

Ne várj tovább a „megfelelő időre”, hogy elkezdj egészségesebben élni! A Wellness-szel a “megfelelő idő” ma jött el. Útmutatással és tanácsokkal segítünk nap mint nap az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás terén, mert segíteni szeretnénk abban, hogy elérhesd a céljait, megvalósíthasd az álmaidat és ragyogó külsőre tegyél szert!

0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.