A szervezet számára fontos a kiváló minőségű fehérje biztosítása mindennap, a kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében. A Wellness Protein Blend fehérjepor teljes mértékben megfelel ezen igényeknek, összeegyeztethető az egyéni életmóddal és ízvilággal. Ízesítetlen formulája nem tartalmaz cukrot és édesítőszert, számos ételhez és italhoz adható, gyorsan és egyszerűen.

STIG STEEN PROFESSZOR EREDETI FORMULÁJA
Stig Steen a szívsebészet vezető professzora a svédországi Lund Egyetemen. Ő alapította az Igelösa Táplálkozás-tudományi Intézetet, amely egy táplálkozással és életmóddal kapcsolatos kutatásokat végző központ. Steen professzor nevéhez fűződik a Wellness Protein Blend fehérjepor formulájának fejlesztése súlyos beteg páciensek szervezetének tápanyagokkal történő ellátására műtétek előtt és után. Célja az volt, hogy kiváló minőségű tápanyagokkal – lassan felszívódó szénhidrátok, zsírok, rostok és fehérjék ideális keverékével – lássa el a betegeket. Tökéletes megoldás a kiegyensúlyozott táplálkozás biztosítására.

FEHÉRJE- ÉS ÉLELMI ROST FORRÁSAI
A Wellness Protein Blend fehérjepor három különböző forrásból (borsó, tej és tojás) származó fehérje egyedülálló kombinációját tartalmazza. Ezek együttesen járulnak hozzá az aminosavak megfelelő működéséhez, így biztosítva a szervezet számára az új fehérjék és sejtek előállításának képességét a leghatékonyabb módon.
Az alma, a csipkebogyó és a cukorrépa élelmi rostokat biztosít a szervezet számára, amelyek hozzájárulnak a bélmozgás normalizálásához.

 • Golden alma: magas a rost és C-vitamin-tartalma
 • Borsófehérje: nem tartalmaz koleszterint és laktózt
 • Csipkebogyó: étkezési rostok és C-vitamin természetes forrása
 • Cukorréparost: természetes, étkezési rostokban gazdag, gluténmentes
 • Tejsavó fehérje: teljes értékű fehérjeforrás tejből
 • Tojás: kiváló minőségű, természetes fehérjeforrás

HATÉKONYSÁG ÉS PRAKTIKUM

 • A napi táplálkozás hatékony kiegészítője
  A fehérjepor tápanyagokkal látja el a szervezetet mindennap, fehérjék és étkezési rostok optimális keverékével.
 • Optimális tápanyag minimális kalóriával
  Magas fehérje- és rosttartalom három kiváló forrásból. Egy adag csak 72 kalória.
 • Praktikus adagolás, igazodik az életmódhoz és az egyéni ízvilághoz
  A Wellness Protein Blend fehérjepor ízmentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszert. Számos ételhez és italhoz adható, használhatja már a sütés és a főzés során, vagy akár a terített asztalnál is hozzáadhatja az ételhez, italhoz.
 • Kiváló minőség
  Szabadalmaztatott formulája természetes tápanyagokat tartalmaz. Kutatása, tesztelése és fejlesztése Svédországban történt.
0 Hozzászólások

Hozzászólás

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.